am citit undeva ca romania s-ar afla pe locul EDENULUI deci poate de aceea avem o tara binecuvantata de bunul creator si sper sa fim poporul favorit de EL 

In anul 1923, a luat fiinta o ;Oaza a adevarului si linistii;.Aceasta se numeste Manastirea Sfanta Ana -Rohia. Ctitorul manastirii este preotul ortodox, Nicolae Gherman, preot in satul de la poalele viei, -Rohia, deal unde este asezata manastirea. Preotul ctitor, a zidit manastirea in memoria fiicei lui; ANUTA; care a fost chemaata la ;Domnu; la 10 anisori.Aceasta fetita a aparut de mai multe ori in visul tatalui ei preotul, care i-a transmis planul lui8 Dumnezeu, care dorea ca in ;Dealul viei; -Rohia, care in 1923, era un loc salbatic, sa se construiasca, .,,casa Maicii Domnului<<< MANASTIRE>>>Cu multe sacrificii, cu bratele multor credinciosi, preotul a zidit o modesta bisericuta ; cu hramul ;;Adormirea Maicii Domnului;;In 1926 prin tarnosirea episcopului Nicolae Ivan in prezenta a 10000de credinciosi., a luat fiinta primul ; asezamant de acel felui, din Ardealul alipit; - adica manastire ortodoxa de monahi., Acum la Rohia sunt mai multe asezari, construite care sunt vizitate de romani si straini, care admira peisajul unic de aici, care este ;; un; Sfant Munte Athos;; romanesc. Cand aveti drum prin Maramures vizitati manmastirea Rohia, merita!

UNIKA scrie:Maria poate ne pui si poze![]()
![]()
din Spania, pe 22 august la Rohia! O sa rog pe cineva sa ma ajute! Va multumesc pt, ca existati!
SIRSOFT scrie:UNIKA scrie:Maria poate ne pui si poze![]()
![]()
Am poze, dar nu stiu(spre rusinea mea cum sa le postez) ! Am fost cu fiul meu si sotul meu,![]()
![]()
din Spania, pe 22 august la Rohia! O sa rog pe cineva sa ma ajute! Va multumesc pt, ca existati!

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator