-- nu te leg!!
- Nuuuuu te leg, asa i???1 (O legam pt ca in Spania trebuie sa respecte ;centura; ca altfel ii costa multi euro!!))

SIRSOFT scrie:Da! Avem cateva amintiri si noi de la nepoata. Vanesa avea 2 ani si ceva. Cand ne urcam in masina lu tat-so avea scaunelul ei pt, masina si fiul meu i mi spunea; -mami s- o legati, pe fata! Ei nu i placea de loc legata cu;hamul;Atunci cu ochii in lacrimi imi spunea,, -Buica Maiia,![]()
![]()
-- nu te leg!!
![]()
![]()
- Nuuuuu te leg, asa i???1 (O legam pt ca in Spania trebuie sa respecte ;centura; ca altfel ii costa multi euro!!))
![]()
![]()

miha scrie:eu propun un joc al imaginatiei,sa vedem cine are cea mai bogata imaginatie
sa vedem cine ghiceste ce ascund dansii sub palarii![]()
...inafara de 'un ciolan si doua oua"care cu siguranta se ascund sub palarii si le-ar ghici oricine
...ce altceva ar putea ascunde????
..doar de n-or fi gen David Coperffield sa scoata porumbei sau iepurasi de sub palarii

imi place ideea

moniii

..si totusi.....ceva ascund ei sub palariile alea.....sau fac doar o prezentare la noua moda sexi gol.....
cu palarie....steluta scrie:miha scrie:eu propun un joc al imaginatiei,sa vedem cine are cea mai bogata imaginatie
Mihaaaaaaaaaaaa..............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...inafara de 'un ciolan si doua oua"care cu siguranta se ascund sub palarii si le-ar ghici oricine
![]()
![]()
![]()
![]()
...ce altceva ar putea ascunde????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..doar de n-or fi gen David Coperffield sa scoata porumbei sau iepurasi de sub palarii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
si ei cine stie ce trompe ascund acolo

monnys scrie:cred cau niste "galme "sub palarii...altceva nimik![]()
![]()
si ei cine stie ce galmoaie ascund

miha scrie:eu propun un joc al imaginatiei,sa vedem cine are cea mai bogata imaginatie
Miha,doar tu puteai propune asa ceva
vasile mihail scrie:DAR LE EXPUNE-TI?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ca stii ca n-am multa minte 

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori